Mesaje
Adauga anunt nou
Dallmayr Vending & Office SCS
Dallmayr Vending & Office SCS

Dallmayr Vending & Office SCS

  • Ultima oară activ: 07 iun. 2024, 05:56
  • Pe OLX din: 02 dec. 2016
Caută pe această pagină

Filtrează anunțurile

Am găsit 0 rezultate pentru tine
Categorii
  • Toate anunțurile
Sortează după

Scuze, nu am găsit ce cauți...

Despre noi

SC Dallmayr Vending & Office SCS este înființată în anul 2000 și, pe parcursul a 24 de ani, a devenit un jucător important pe piața de vending din România. Acest lucru s-a datorat “atuu-rilor” cu care a debutat în business și anume: “know-how-ul” operării automatelor de cafea, pe care Dallmayr Germania l-a acumulat timp de 50 de ani de când face vending în Europa, dar și calitatea cafelei Dallmayr, binecunoscută în Germania, ca fiind una de calitate premium.
Casa Dallmayr din München este un producător de cafea încă din 1930, cu experiență de peste 95 de ani în arta selectării și prăjirii cafelei. Ocupă locul trei în Germania din punct de vedere al co tei de piață.
Caracterul inconfundabil al cafelei Dallmayr constă în calitatea cafelei boabe: sunt folosite soiuri de cafea de calitate superioară din cele mai bune regiuni de creștere : Etiopia, Papaua Noua Gu inee, Columbia, Brazilia.
Casa Dallmayr practică vending din 1957 și este prezent, ca operator de vending, în peste 10 țări europene precum și în Emiratele Arabe Unite. Din punctul de vedere al numărului de automate și al numărului de pahare vândute, Dallmayr ocupă locul doi în ierarhia firmelor de vending.
În România, printre primele automate de cafea Dallmayr au fost cele instalate la rețeaua de benzinării Mol. Activitatea de vending a început prin intermediul parteneriatului de franciză, acoperind în doar câțiva ani majoritatea județelor țării. De aproximativ 11 ani, pe lângă parteneriatul de franciză, ne-am extins activitatea și cu operarea directă a automatelor de cafea
în județele mari ale țării, aducând calitatea cafelei germane pentru un număr mai mare de consumatori.

Produsele și serviciile Dallmayr România
Oferim soluții de vending și office adaptate nevoilor specifice fiecărei companii.
Plăcerea de a servi o cafea poate fi satisfăcută doar printr-o simplă apăsare de buton.

Soluțiile de vending propuse de noi presupun game variate de automate de băuturi calde și snack, pe care le instalăm și le servisăm. Oferta presupune automate de mici dimensiuni, table top, pentru birouri şi firme cu număr mic de angajați /consumatori, până la automate de mari dimensiuni, verticale, potrivite deservirii unui număr mare de consumatori.
Produsele de umplere sunt importate din Gemania, sunt de calitate superioară, iar automatele de cafea Rheavendors sunt fiabile, de ultimă generație și ușor de folosit.
Gama de băuturi calde este una variată: cafele dozate după gust cu lapte şi zahăr, specialităţi de cafea, băuturi pe bază de cacao precum și diverse sortimente de ceai instant. Prepararea lor se face după un rețetar standard, care este verificat periodic pentru a asigura aceeași calitate a băuturii.

Îmbunătățirea serviciilor noastre ține pasul și cu noile tehnologii, de aceea ultima generație de automate au îmbunătățiri importante:
• camera de infuzie ajustează presiunea apei în funcție de cantitatea de cafea măcinată corespunzătoare băuturii selecționate. Astfel, presiunea ideală a apei, aferentă procesului de preparate a fiecărei băuturi în parte, aduce un plus calității băuturilor preparate.
• dotarea automatelor cu dispozitive speciale pentru procurarea băuturilor prin intermediul cardului bancar sau a telefonului mobil, prin aplicația Monyx Wallet
• dotarea automatelor cu sistem de telemetrie pentru o servisare rapidă și promptă.

Oferta de vending cuprinde un serviciu complet: instalarea automatelor de băuturi calde în locații, umplerea automatelor cu produse, mentenanță și service, control calitate conform normelor HACCP.

Soluţiile office și horeca, de tip coffee & bar, presupun oferte de diverse sortimente de cafea boabe Dallmayr, aparate de tip espressor, oferte pentru sectorul Dallmayr Capsa, ceaiuri plic și piramidă precum și accesorii specifice horeca.
 

Contact

  • B-dul Grivitei A98
  • 500198 Brasov
Vezi pe hartă
  • Numărul de telefon0268428488

Descarca aplicatia pentru telefonul tau